dimecres, 10 d’abril del 2013

Compartim experiències!!

A continuació us presentem un projecte que relaciona els raids d'aventura amb un centre escolar. Esperem que més centres s'animin a presentar-nos: projectes, experiències, sortides, crèdits de síntesi que realitzen amb els seus CAFEMN en els seus instituts. Podeu enviar-nos: fotos, videos, escrits, etc. I ho penjarem a la web!!

PROJECTE EDUCO-ESPORTIU
ILLA DE RODES RAID TEAM - ESCOLA DE RAIDS D’AVENTURA

Objectiu: Ampliar la formació dels alumnes i ex-alumnes del CAFEMN de l’Institut Illa de Rodes de Roses.
A qui va adreçat: Als alumnes i ex-alumnes del CAFEMN de l’Institut Illa de Rodes.
Ubicació: instal·lacions de l’Institut Illa de Rodes i l’entorn de Roses, i el medi natural de qualsevol lloc d’interès.
Valors: Solidaritat, treball en equip, empatia, esforç i entusiasme.
Què fem: Entrenaments cada 15 dies (dimecres 15.00 a 19.00 hores) a l’Institut Illa de Rodes. I un entrenament especial cada mes en un espai natural determinat. Participem en Raids d'Aventura i en qualsevol esdeveniment relacionat amb el medi natural: a peu, btt, caiac, etc.
Origen de la idea: el projecte neix a partir de la iniciativa de tres professors de l’Institut Illa de Rodes (Roger Pujol, Ruben Lamas i Toni Muné) a partir de la participació en el Raid Bas Extrem el 24 de Juliol del 2010.



Illa de Rodes Raid Team from Illa TV on Vimeo.

Video (versió reduïda) presentat l'any passat per l'equip de raids Illa de Rodes al primer Raid Intercicles organitzat per l'institut Blanxart d'Olesa de Montserrrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada